Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rfirs13/public_html/Haraborii/wp-content/themes/qaween/functions/redux/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
July 28th, 2018, Focsani
  • 3. Prima poza

The Happy Couple

Catalin Harabor

O iubeste pe Claudia de multa vreme si vrea sa o ia de nevasta. Se bucura ca e frumoasa, desteapta, haioasa si vrea nu vrea, ii face poze ori de cate ori este nevoie!

Claudia Hirsu

Il iubeste pe Catalin de multa vreme si vrea sa se marite cu el. Stie ca e iscusit, talentat, frumos si ii face sarmale si cozonac ori de cate ori este nevoie!

July 28th, 2018, Focsani

{yn}
{yl}
{on}
{ol}
{dn}
{dl}
{hnn}
{hl}
{mnn}
{ml}
{snn}
{sl}

Biserica 17:00

Din iubire şi din convingere că data de 28 Iulie 2018 la ora 17:00 va fi un moment unic şi de neuitat, noi, Claudia & Catalin, vă aşteptăm cu multă veselie şi zâmbete să ne fiţi aproape la Biserica Proorocul Samuil. Str. Mare a Unirii 28, Focșani! Va asteptam cu mare drag sa vedeti cum vom primi Binecuvantarea lui Dumenzeu, cum pupam mana nasilor si cum vom dansa hora in Biserica!

Receptie – Restaurant David’s 20:00

Petrecerea va avea loc incepand cu ora 20:00, la David's, strada Cotesti nr. 101. Am ales să ne tempereze cei mai frumoşi naşi: Mocancea. Vor trebui din nou să ne suporte toanele scumpii noştri părinţi: #ParintiiHarabor #ParintiiHirsu. Alaturi de ei, voi toti, dragii nostri invitati. Abia asteptam sa ii avem aproape de noi pe toti oamenii dragi noua si speram sa iasa o petrecere de neuitat!

RSVP – Confirmari

RSVP

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Photo Gallery