A

er si Foc – asa ii poti caracteriza pe cei doi in 2 cuvinte simple. Acesti doi moldoveni de origine, te uimesc cu felul lor de a fi – energici, plini de viata si indragostiti de arta, muzica si dans. Andreea este o persoana orientata catre detalii, si alaturi de Constantin planfica cu grija nunta de cateva luni, adunand idei din stanga si din dreapta. Desi fani infocati ai muzicii latino, au hotarat ca tema un alt gen de muzica foarte drag lor, cel Disco. Mi-au povestit foarte impatimiti cate accesorii de nunta Disco au pregatit pentru invitatii lor: peruci colorate, ochelari supradimensiunati, Disco Ball-uri, etc, totul pentru a crea un cadru minunat  pentru petrecerea lor. Nu a fost nevoie sa dezbatem prea mult catre ce modele de invitatii de nunta sa se indrepte. Cum altfel putea sa fie invitatia lor de nunta daca nu o mini carcasa cu un „vinil”? Au considerat ca pentru a fi cat mai multa lume in tema, trebuie sa ii anunte din timp si in ton cu tema, poate se gaseau printre invitati doritori care sa se imbrace in specificul animlor ”80. Ne-am distrat la sedinta foto. Le-a iesit de minune, desi erau ingrijorati la inceput insa au ramas cu ceva fotografii amuzante ca amintire pe care sa le arate copiilor lor.

Pentru ca marea majoritate a invitatilor de la Saturday Night Fever (asa s-a numit petrecerea lor) este formata din generatii destul de tinere, au indraznit sa scrie textul sub forma unor titluri de cantece. Cred ca daca luam in considerare formatul si modul de transmitere al informatiilor, acest model de invitatie se incadreaza cu siguranta in categoria Invitatii de nunta creative. Atat ei cat si noi ne-am dat silinta sa ii reprezinte in totalitate. Speram noi ca am si reusit, noua ne place la nebunie.
Ne-au amenintat cu multe surprize la nunta, de acum asteptam sa se termine primavara ca sa aflam cum le-a iesit! Europa Baila Disco!