P

rimesc un telefon intr-o zi de la o o tipa foarte vesela si emotionata in acelasi timp, imi spune ca ne-a vazut invitatiile pe site si ca ii plac foarte mult, in special cea rotunda​ a Alexandrei si a lui Alex. Apoi imi zice ca vrea pentru ea si deja-sotul-ei-din-punct-de-vedere-legal  un model de invitatie de nunta similar pentru nunta lor din 20 Septembrie. Imi spune la telefon ca nu sunt din Bucuresti si aflu cu bucurie ca sunt din Constanta – deja ma vedeam in masina spre mare, spre sesiunea lor foto. Asteptam intalnirea cu ei. Au sosit la Bucuresti, in drumul lor spre rochia de mireasa care se croia la Craiova. Am petrecut 2 ore minunate in compania lui Cristi si a Claudiei si am aflat destul de multe despre ei in acest timp, incat sa ne formam o idee despre cum sunt ei si cam ce li s-ar potrivi – am pus la cale totul de la prima intalnire. Erau foarte incantati ca vor avea niste invitatii de nunta originale, care sa mai deosebite decat toate celelate invitatii pe care le mai vazusera pana atunci. Rezultatul trebuia sa fie o invitatie circulara,  eleganta, care sa aiba ca background marea si care va avea un decor minunat – Bricul Mircea, unul din cele mai prestigioase veliere ale flotei Romanesti. Probabil va imaginati cum de ne-a dus gandul acolo – ca orice constantean care se respecta, Cristi a terminat Academia navala si este marinar. Si-au dorit ceva deosebit si in cateva zile au obtinut aprobarea pentru sedinta foto, intr-o joi. La plecare, le-am zis: Ne vedeeeem Joi!

Am pornit la drum emotionati spre Portul Constanta. Ceea ce trebuia sa fie o sesiune scurta s-a transformat intr-un engagement session in toata regula, incepuse sa le placa. Printre baietii care la ora 5 incepuse sa curete nava, am explorat si fotografiat tot vasul, care este cu adevarat impresionant – puteti citi mai multe aici. Pana seara ne-am dat seama ca vrem sa mai ramanem cu ei la mare si ne-am indreptat spre Eforie Nord, locul de bastina al Claudiei. Parintii ei ne-au intampinat cu ospitalitate si alaturi de pisicile din ghivece ne-au fost gazda vreme de 2 zile.

Am descoperit in cei doi constanteni niste prieteni minunati, alaturi de care ne-am simtit excelent. Le-am aflat povestea de dragoste in detaliu in aceste 2 zile, istorioare despre adolescenta lor la Efo (asa se zice la Eforie Nord :)) si nu putem decat sa le dorim sa fie fericiti in continuare ca si pana acum.

Dupa sedinta foto ​lucrurile au decurs destul de repede, le-a placut din prima propunerea noastra, ne-au dat toate informatiile si noi am pregatit cateva texte de invitatii din care si-au ales o varianta. Ne-am straduit sa fie totul gata pana la plecarea lui Cristi in noul voiaj. Invitatia lor, de care am fost foarte incantati, o puteti vedea mai jos, precum si cateva fotografii de la sesiunea lor.