Intr-o era puternic digitalizata, cum ar putea sa lipseasca componenta virtuala a invitatiei de nunta? Este important pentru oricine in ziua de astazi sa acceseze informatiile cat mai repede, cat mai usor si cu economie cat mai mare de timp. Pentru multe persoane, la asta se rezuma totul. Dar poate fi vorba si de a salva resursele naturale ale pamantului. Confortul pe care ti-l poate oferi un astfel de serviciu poate fi de nepretuit.

Pentru a veni in ajutorul vostru, noi venim cu o solutie – Save the Date Online

Aceasta platforma personalizata contine informatii despre evenimentul vostru: detalii despre cununia religioasa, petrecere, trimiteri directe pe Google Maps, sau orice considerati voi ca este relevant. Nu in ultimul rand, o multime de fotografii create special pentru asta. Pentru ca e fun sa stiti cate zile au mai ramas pana la ziua cea mare, avem si un countdown. Putem include si informatii de ultima ora despre cununia civila si nu numai, iar pentru a va fi mai usor, am inclus si o sectiune de confirmari online (primiti pe e-mailul vostru personal confirmarea celor care vor sa vina la nunta, cu detalii referitoare la numarul de persoane ori alte mentiuni pe care voi le doriti).  La cerere, putem adauga un video scurt cu voi, prin care le transmiteti invitatilor cateva cuvinte!

Totul este foarte simplu, comunicat clar si foarte usor de distribuit!

E important ca aceasta platforma online sa va vina cat mai mult in ajutor. Multi dintre cei care au folosit-o locuiau in alta localitate decat cea in care se desfasura evenimentul, ori asteptau oastepti de peste hotare si doreau sa le puna la dispozitie informatiile la un simplu click.
Pentru mai multe detalii, gasiti mai jos cateva din invitatiile pe care le-am facut pana acum.