Daca o intalniti pe Irina, va dati seama cu usurinta de ce este jumatatea perfecta a lui Mihai. Amandoi sunt doi oameni Out-of-the-box, nebuni, care iubesc neprevazutul si senzatiile tari. Avand in vedere ca draga noastra Irina era insarcinata cu fetita lor, au incercat sa fie putin mai precauti, insa si-au dorit sa realizeze o sedinta foto pe trotinete, un mijloc de transport pe care cei doi il adopta ocazional (de cele mai multe ori ii gasiti pe munte ori pe motor).
Pentru ca aveau ceva mai mult de doua cuvinte de spus, si-au dorit modelul care reuseste sa fie suficient de cuprinzator pentru o poveste mai complexa, ca a lor. Ne-am distrat de minune la sedinta foto si am incercat sa punem in evidenta cat mai bine personalitatea lor colorata, alegand background-uri simple, clasice. De asemenea, am folosit o hartie lucioasa, pentru a da un boost de culoare si intensitate.
Am apreciat foarte mult textul pe care ei si l-au dorit acolo, din cate am inteles noi Mihai a fost cel vinovat. Le dorim numai bine si speram sa aiba atat de multi copii pe cat isi doresc!