Ce ofera FIRSTTHING?

  • o sedinta foto realizata de un fotograf profesionist, cu durata de 30 min.
  • 15 fotografii editate
  • printarea invitatiilor
  • crearea unui design nou sau modificari asupra template-urilor deja existente
  • suport cu privire la alegerea unui concept potrivit pentru voi.

Info Pret

Nume
E-mail
Telefon
Nr. de bucati necesare
Doriti o invitatie similara cu un model vazut pe site? Daca da, atasati link-ul aici. In caz contrar descrieti cum ati dori sa arate invitatia cat mai detaliat.
Care este data la care aveti nevoie de materialul final? Format Luna/Zi/An
Care este data evenimentului? Format Luna/Zi/An
Sunteti interesati si de placecards, numere de masa, meniuri, carduri de multumire sau marturii (marturiile pe care le facem pot fi doar cu fotografia voastra)?
Alte mentiuni aici ūüôā
De unde ati aflat de noi?

 

 

Intrebari frecvente – FAQ

In cazul invitatiilor FIRSTTHING, pentru a ajunge in faza finala trebuie sa trecem intai de 2 etape: prima este punerea de acord asupra conceputului iar a doua este realizarea fotografiilor. Din experienta noastra de pana acum, aceste etape se pot intinde pe maxim 1-2 saptamani, la care se mai adauga 1-2 saptamani pentru realizarea designului si a print-ului, in functie de complexiatea proiectului si disponibilitatea furnizorului nostru. Aceasta estimare este relativa si poate varia in functie de angajamentele noastre anterior stabilite, cat si de disponibilitatea voastra pentru sedinta foto dar si pentru feedback-ul pe design. In functie si de numarul de comenzi, putem optimiza timpul pana la 1 saptamana.
Suntem focusati pe acest Invitatiile de Nunta ce au la baza fotografii realizate de noi. In spatele fiecarei invitatii se afla o poveste sau un concept, pe care noi incercam sa-l transpunem in imagini, conturare de un design grafic potrivit.
Desi ne dorim sa facem cat mai multe concepte unice, cu siguranta putem recrea modele din portofoliul nostru. De regula, intai discutam cu voi sa vedem ce aveti in gand, ce va doriti, apoi venim si noi cu propuneri. Despre ceva identic nu poate fi vorba, pentru ca fotografiile sunt mereu altele. ūüôā
Pentru fiecare tip de invitatie facem un print de test (care este gata in 3-5 zile lucratoare de la ziua in care s-a dat ok-ul pentru grafica). Daca sunteti din Bucuresti, ne putem intalni sa le vedeti si alegem varianta finala, sau il trimitem pe un Uber. Daca sunteti din provincie le putem trimite prin Posta, sau vi le putem arata pe Skype (varianta cu posta mai intarzie cu aproximativ 2 zile data predarii)
In baza experientelor anterioare, putem spune ca preturile pot varia intre 5RON/buc pana la 16RON/buc (aceste valori nefiind fixe, ci pur orientative, calculate la un nr de bucati intre 100-400). Acest pret variaza intotdeauna in functie de: 1) utilizarea unui format+design pre-existent, fara alte modificari in afara de modificarea detaliilor 2) numarul de bucati comandate 3) marimea suprafetei de print 4) daca printul este fata-verso 5) complexitatea sedintei foto. Va putem oferi un pret orientativ la o prima discutie, insa pretul final il putem comunica doar dupa ce am stabilit cum va arata invitatia.
Da, la cererea clientului. De multe ori fonturile pe care le folosim nu suporta insa diacritice, prin urmare trebuie ‚Äúdesenate‚ÄĚ manual.
Nu, plicul nu este inclus in pret pentru ca noi recomandam ca invitatiile sa fie inmanate fara plic. Ocazional insa am integrat in modelul invitatiei un loc special in care sa se poata scrie numele invitatului.
Daca sunteti din Bucuresti, livrarea se face personal sau daca programul nu se intersecteaza, prin Fan Curier. Daca sunteti din provincie, livrarea se face prin Fan Curier. Costul livrarii este suportat de client.
Se achita un avans de 50% in ziua sedintei foto iar restul se achita la predare, personal sau prin ramburs la primirea coletului. Plata se poate face cash sau prin transfer bancar.
Numarul minim de invitatii este de 100 bucati insa la cerere, se pot face si mai putine, insa costul per bucata va creste.
Noi intotdeauna le recomandam clientilor nostri ca numarul de bucati comandate initial sa fie cu minim 15-20 bucati de rezerva. La nevoie, se pot comanda alte invitatii extra, pentru un cost aditional de 50 ron.
Nu, pentru ca sunt personalizate pana la cel mai mic detaliu.
Da, cu mare drag putem realiza pentru clientii nostri numere de masa, meniuri, place card-uri, invitatii pentru domnisoarele/cavalerii de onoare, carduri de multumire. Toate acestea pot fi in ton cu tema nuntii voastre sau cu invitatia, in functie de preferinta.
De preferat este sa lucram cu fotografiile noastre pentru ca avem controlul calitatii si pentru ca realizam fotografiile astfel incat sa se potriveasca cat mai bine pentru formatul dorit de voi. Putem face si cu fotografiile voastre, doar daca acestea sunt facute tot de un fotograf profesionist, sunt la dimensiune de print si sunt din aceeasi suita de poze. Nu putem face invitatii cu fotografii facute cu telefonul. De asemenea, in cazul fotografiilor proprii, nu putem garanta ca se vor incadra in orice format, insa vom face sugestii potrivite.