P

Cand Iron Man isi intalneste aleasa, pasionata si ea de un stil de viata sanatos si de sport – tot ce imi vine in minte este #CoupleGoals. Tineri si frumosi, am vazut la ei o relatie extraordinar de frumoasa intre doi oameni care se iubesc foarte foarte mult, de la care noi am avut ce invata. Ne-au incantat si suprins prin dezinvoltura lor in fata camerei, la o sedinta foto hot, la aproape 40 grade Celsius, in Corfu. Ne-am dorit cu totul altceva de la fabuloasa insula si nu i-am exploatat apele albastre si plajele secrete, ci am colindat cetatea veche in lung si lat, cautand locul perfect pentru apus.

Totul a mers de la sine, am mers vreme de 3 ore si ne-am distrat copios alaturi de Stefi si Razvan. Tot pentru ei am pregatit o frumoasa Invitatie online, pe care au folosit-o sa le dea de veste apropiatilor de fericitul eveniment si intr-o singura seara, au trimis linkul tuturor celor care erau suficient de pregatiti “emotional” sa primeasca o astfel de invitatie virtuala. Pentru cei mai traditionali, au folosit invitatiile printate.

Ne-am inteles de minune cu ei si pentru ca au fost minunati nu doar la sesiune ci si in ziua nuntii lor, nu putem sa nu va aratam ce distractie a fost la ei la nunta! Foto, aici

Va pupaaaam si abia asteptam sa va fim alaturi si la urmatoarele evenimente!